Kunnossapitoinsinööri, MSK Cabins Oy

MSK Cabins on Suomen johtava turvaohjaamoiden valmistaja. Haemme nyt kasvuamme tukemaan ja prosessejamme kehittämään

KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

Kunnossapitoinsinöörinä vastaat Ylihärmän tehtaan prosessien ja prosessilaitteiden kunnossapidosta ja kunnossapidon kehittämisestä sekä osallistut tehtaan investointiprojekteihin eri rooleissa. Toimit sähkö- ja mekaanisen kunnossapidon, sekä työvälinehuollon esimiehenä. Suunnittelet yhdessä sidosryhmien kanssa ennakkohuolto-ohjelman, sekä vuosihuollot. Vastaat alueen suunnitelmallisesta ja raportoidusta toiminnasta. Olet avainhenkilö virtaavan, ennakoitavan ja vakaan tuotantoprosessin toteuttamisessa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa teknistä osaamista, analyyttistä otetta sekä aiempaa kokemusta teollisesta kunnossapidosta ja kunnossapitojärjestelmistä.

Odotamme sinulta lisäksi englannin kielen osaamista, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kehityshenkisyyttä. Ymmärrät turvallisuuskulttuurin tärkeyden osana nykyaikaista työympäristöä.

Tehtävän vaatimukset
• Tekninen insinöörikoulutus
• Suomen ja englannin kielen hallinta 
• Aiempi vahva kokemus teollisesta kunnossapidosta

Eduksi luemme osaamisen seuraavilla osa-alueilla
• RCM (Toimintavarmuuskeskeinen kunnossapito)
• Automaatio, robotiikka
• Projektien hallinta

Ennen kaikkea etsimme hyvää tyyppiä, joka sopii joukkoomme. Tarjoamme vakaan toimintaympäristön kasvavassa, kansainvälisessä perhekonsernissa, mukavat työkaverit ja ison kasan haasteita.

Lisätiedot: Osastoinsinööri Jarmo Esala 0500 673 485, jarmo.esala@msk.fi.

Haku on auki 16.12.2018 saakka. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

MSK Group on savuton työpaikka. Edellytämme kaikilta uusilta työntekijöiltämme työhöntulotarkastuksen ja huumeseulan läpäisyä.

Hakuaika alkaa: 14.11.2018 08:56 Hakuaika päättyy: 16.12.2018 23:55